Dagelijks Woord

Meer over Informatie

ACTIE comité

Het ACTIE comité binnen onze gemeente houdt zich, zoals de naam het al zegt, bezig met het organiseren van acties. Begin 2021 is dit ACTIE comité opgericht door een aantal enthousiaste gemeenteleden die het leuk vinden om een en ander te organiseren met elkaar. De kersenactie in juli 2021 was een groot succes en menig Leerdammer heeft toen mogen ontdekken hoe lekker die kersen waren. Een geslaagde actie die we er zeker in willen houden! Ook de talentenveiling op de jaarlijkse gemeente dag heeft voor heel wat hilariteit gezorgd. Een zelfgebakken cake die voor meer dan €35,-- wordt verkocht, wie verzint het?

Het is al jaren gebruikelijk, dat we voor de Kerstdagen een vleesactie houden, waarvan de opbrengst naar de kerkvoogdij gaat.

Het ACTIE comité zorgt niet alleen voor een financiële tegemoetkoming in de onkosten van onze gemeente, ook voor de saamhorigheid als gemeenteleden onderling is het erg goed. Na een succesvolle actie even napraten met een hapje en drankje is altijd erg gezellig!

Mocht u ideeën hebben, houden we ons uiteraard aanbevolen!

 

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit